Skab en succeskultur, brug feedback

Skab en succeskultur – få feedback på agendaen

Hvad der forstås ved feedback, kan være meget forskelligt – nogen tror at det handler om at fortælle hvad du gjorde galt, og så skal du bare lave det om, mens andre tror det er at rose og rose uden at komme med nogle forbedringsforslag. Ja, det kan være svært selv at finde den rigtige vej at gå med feedback, sandheden er bare, at hvis I bruger feedback på den bedst mulige måde, vil du ikke føle dig trådt på – i stedet vil du føle dig klart mere opløftet og ”gået til” på en kærlig maner, hvilket vil forbedre dig i dit arbejde og som menneske.

Feedback kan bruges i rigtige mange sammenhænge – det kan både bruges efter møder med kunder, efter interne møder, efter en præsentation/oplæg, til lederne i MUS-sammenhæng eller i en hel anden kontekst. Det vigtigste er dog, at det bliver brugt på den rigtige måde.

Direktør fra Noma, Peter Kreiner, har udtalt: ”Vi er kun nummer 1 fordi vi ALTID vil være bedre. Det vil sige, at selv om alle vores retter hver aften ses som helt perfekte hos vores kunder, så ved vi hele tiden hvad vi kan gøre det bedre!” Det er dét, som feedback handler om – hele tiden vide at der er plads til forbedring.

Vi har kreeret en video, som præsenterer 2 feedbackmodeller, som vi selv ynder at bruge i vores arbejde. Det kan fx være efter kundemøder, internt efter et uddannelsesforløb og mange andre steder, og vi ved at denne tilgang forbedrer os alle, så vi kan gøre en endnu større forskel og blive ved med at udvikle os.

Se i videoen her hvilke feedbackredskaber vi har stor succes med at bruge.

Så om du vil skabe en feedbackkultur i din virksomhed, eller du vil blive lidt bedre for hver gang, er op til dig, men med den rigtige tilgang til feedback, kan I altid blive bedre, og samtidig også styrke teamet og sammenholdet!

God fornøjelse næste gang du skal give feedback!

P.S. Vil du lære mere om at give god feedback, få succes med dit team, og ændre din adfærd som leder positivt, læs mere her -> https://www.connection-management.dk/lederakademiet-1/


Del