Åbne Uddannelser i salg, Få praktiske værktøjer og kompetencer

Bliver du klædt på med de vigtigste og nyeste salgsværktøjer, og du mød andre key account managere, konsulenter og sælgere.

Åbne Salgsuddannelser

Få praktiske værktøjer og kompetencer i salg

Med en salgsuddannelse bliver du klædt på med de vigtigste og nyeste salgsværktøjer, og du møder andre konsulenter og sælgere og key account managere. Uddannelsen giver 10 ECTS point ved bestået eksamen. Uddannelserne er desuden SVU-berettiget. Vi har gennem flere år samarbejdet med KEA (Københavns Erhvervsakademi) om at udbyde akademimoduler på videregående niveau, og dermed kan vi tilbyde vores kunder en formelt anerkendt eksamen, som afslutning på alle vores åbne uddannelser.

Hos os består uddannelse af to dele: UD + DANNELSE. Her hos Connection Management fokuserer vi på UD. Du skal kunne gå ud og bruge det, du har lært, direkte. Dit udbytte skal være maksimalt her og nu. Øvelserne er baseret på dine erfaringer og udvider din forståelse af real life-situationer. Desuden kan du udbygge med andre af vores uddannelser.

Connection Management har gennem årene uddannet mere end 40.000 personer. Vi er kendt for at skabe effektive resultater gennem vores syn på uddannelse.

Uddannelserne foregår i vores fantastiske uddannelseshus, der ligger på grænsen mellem Nærum og Gl. Holte. Faciliteterne, forholdene og omgivelserne matcher på alle måder kvalitetsniveauet i uddannelserne.

Få mere information om en uddannelse i salg ved at udfylde kontaktformular under en af uddannelserne – så ringer vi til dig inden for én arbejdsdag. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 70 25 15 15.

Med en af vores uddannelser får du ny viden og nye vinkler, som skaber ny vækst, merværdi, resultater og øget effektivitet i hverdagen.

Se uddannelsesoversigten her

 

Vi tror på personlig rådgivning

70 25 15 15

Ring og lad os tage en snak og finde den løsning, som optimerer dig eller din virksomhed, eller udfyld kontaktoplysningerne og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

 

 

Oversigt over åbne uddannelser i salg

Salg

Salgspsykologi

Efter uddannelses forløbet er du i stand til – med succes – at gennemføre et salg af dig selv, en idé eller et projekt, hvor succesen er baseret på viden om adfærdstyper – både modtagerens og din egen.

Læs mere om uddannelsen her

Salg

Strategisk salg

Det er stort set den samme historie, som du fortæller hver gang. Men når det gode salg lykkes, så glider det hele og du tænker ikke så meget over dine salgsteknikker.

Læs mere om uddannelsen her

Kommunikation, Ledelse, Salg

Præsentationsteknik

Når dine præsentationer lykkes godt, så tænker du ikke så meget over det. Modtageren forstår dig, og du når dit mål. Men hvorfor er det egentlig sådan i nogle situationer – og hvorfor er det modsat i andre?

Læs mere om uddannelsen her

Cases med Åbne Salgsforløb

ÅBEN SALGSUDDANNELSE

Jeg valgte Salgspsykologi for at styrke min profil og attraktivitet som jobsøgende, udvide mit netværk og få input fra de øvrige kursister. Samtidig skader det jo ikke at få en god uddannelse gratis, når nu muligheden er der..."

Medlem af jobsøgningsnetværket,
Get A Head

Læs mere her

ÅBEN SALGSUDDANNELSE

Hele forløbet og den måde undervisningen foregik på var helt unik. Utrolig inspirerende og lærerigt.
For mig personligt har de sidste 5 uger været en hård omgang. Jeg har virkelig læst, læst og læst og gennemgået de forskellige modeller, teorier igen og igen og igen..."

Alex Westergaard,
Partner hos Dansk Revision Kalundborg

Læs mere her