Vi hjælper Danbolig med at sætte fokus på salgsudvikling

Pressemeddelelse

Connection Management hjælper Danbolig med at sætte fokus på salgsudvikling

23.04.2007 , AF MARIE DALMARK HÆSTRUP

Connection Management hjælper Danbolig med at sætte fokus på salgsudvikling

Som følge af ændringerne på boligmarkedet har Danbolig-kæden valgt, at sætte yderligere fokus på høj kvalitet i de enkelte boligfremvisninger. I samarbejde med konsulentfirmaet Connection Management har Danbolig gennemgået et forløb, der har styrket mæglernes forståelse for købernes ønsker og præferencer i købssituationen.

Konsulentfirmaet Connection Management i Nærum, der blandt andet har specialiseret sig i salgsudvikling, har de seneste 9 måneder testet og trænet medarbejdere fra 5 af Danboligs kontorer i Gentofte og Lyngby-Tårbæk Kommune. Her har butiksansvarlige og sælgere været ”udsat” for fiktive købere udsendt af Connection Management. De såkaldte ”Mystery Shoppere” har blandt andet testet mæglernes viden om boligen og deres evne til at afdække købernes behov.

”Vi oplever i øjeblikket, at vores kunder som følge af det ændrede boligmarked, er ekstra opmærksomme på et hurtigt og effektivt salg, og vi har derfor valgt, at investere i at forbedre vores salg. Den stigende konkurrence på boligmarkedet med det større antal huse, der er til salg i øjeblikket, medfører at fokus er rykket fra et højt antal af fremvisninger til at sikre en højere kvalitet i de enkelte boligfremvisninger”, fortæller Torben Haraldsted, ejendomsmægler og indehaver af Danbolig Charlottenlund.

”Hos Connection Management har vi specialiseret os i, at udvikle og træne salgsmedarbejdere inden for B2B-markedet og med projektet for Danbolig, nu også for ejendomsmæglere. Det har været spændende, at være med til at sætte fokus på vigtigheden af en god fremvisning og dermed være med til at hæve kvaliteten af Danboligs fremvisninger”, siger konsulent Tobias Edlev Nielsen fra Connection Management.

For yderligere information venligst kontakt:

Tobias Edlev Nielsen, konsulent, Connection Management, tlf. 70 25 15 15
Torben Haraldsted, indehaver, Danbolig Charlottenlund, tlf. 39 63 04 44

Connection Management er en konsulentvirksomhed i kraftigt vækst. Vi udvikler medarbejdere og ledere i salgsorganisationer med det formål, at forbedre produktiviteten og dermed bundlinjen. Siden 2003 har vi i tæt samarbejde med vores kunder arbejdet for at realisere produktivitetsforbedringer på minimum 20%. Se mere på www.www.connection-management.dk

DanBolig er en kæde af selvstændige lokale ejendomsmæglere, der er gået sammen i et landsdækkende samarbejde. Det giver os stordriftsfordele og sætter os i stand til at yde kvalificeret hjælp og rådgivning. Vi har forstand på boligmarkedet og giver en personlig og individuel behandling af hver eneste boligsag og menneskene bag den. Se mere på www.danbolig.dk


Del