Forbedring på 20% igennem salg og ledelse

Connection Management er konsulenthuset virksomheder ringer til, når det handler om at skabe vedvarende resultater og forretningsmæssige gennembrud indenfor salg & ledelse

Connection Management har gjort op med varm luft, manglende opfølgning og implementering, manglende forbindelse mellem medarbejderen og ledelsen, for mange værktøjer uden anvendelse, manglende resultatopnåelse og for urealistiske forventninger der aldrig bliver indfriet.

Resultatet af dette er flere hundrede kunder fordelt over hele verden. De har alle, uden undtagelse, oplevet en værdi af samarbejdet som kunne ses på bundlinjen.

cm-grafik_OM

Hos Connection Management har vi skabt vedvarende resultater indenfor salg og ledelse siden 2002. Her har vi gennem årene uddannet mere end 50.000 medarbejdere i store og mellemstore virksomheder i Danmark og internationalt. Her bidrager vi til øget produktivitet og effektivitet hos vores kunder med minimum 20 % på en operationel og implementerende facon.

Dette gør vi ved at udvikle medarbejdere og ledere med det formål, at forbedre bundlinjen og sikre værdiskabende sammenhænge mellem kunder, virksomhed, ledelse, medarbejdere og resultater.

Connection Management har gennem årene uddannet mere end 50.000 personer i store danske såvel som internationale virksomheder. Vi skaber vedvarende resultater gennem vores syn på uddannelse.

Forbedring på minimum 20 %

Samtlige konsulenter hos Connection Management har demonstreret vedvarende resultater hos vores kunder. Derudover har de lang praktisk erfaring med salg og ledelse fra private og offentlige virksomheder i Danmark og internationalt. Desuden er konsulenterne certificeret i en række analyseværktøjer, de er veluddannede og har en stor praktisk erfaring og indsigt i både erhvervslivet og den offentlige sektor.

Tag en rejse rundt på vores hjemmeside og få inspiration til, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere en forbedring på minimum 20 %, eller tag den hurtige vej og ring til os for et uforpligtende møde

Vi tror på personlig rådgivning

70 25 15 15

Ring og lad os tage en snak og finde den løsning, som optimerer dig eller din virksomhed, eller udfyld kontaktoplysningerne og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.