Nyt samarbejde

Nyt samarbejde

Medicinsk Testcenter tilbyder mobile helbredsundersøgelser i virksomhedens egne lokaler ved deltagelse af min. 10 personer.

Medicinsk testcenter er samarbejdspartner med Connection Management.

Vores vision

Hos Medicinsk Testcenter er det vores klare vision, at mindre uregelmæssigheder i kroppen ikke nødvendigvis
skal udvikle sig til senere skavanker og sygdomme. Vi vil gerne være medvirkende til at forebygge sygdomme, forbedre den generelle sundhedstilstand, øge opmærksomheden på risikoforhold. Herunder opdage eventuelle sygdomstilstande hos vores klienter på så tidligt et stadie som muligt.

Viden om en sund livsstil

Hos Medicinsk Testcenter er vi specialister i godt helbred. Vi har gennem 20 år testet tusindvis af ansatte, og ved nøjagtigt hvilke områder, vi skal være opmærksomme på, for at sikre vores klienter den bedste rådgivning omkring helbred, sundhed og livsstil. Vi holder os løbende ajour med den sidste nye forskning på sundhedsområdet og deler gerne vores viden med dig.

 

Eksklusive og behagelige omgivelser

De fleste af vores klienter har en travl hverdag, og påskønner vores centrale beliggenhed i city tæt på P-huse både i Århus og København. Og vi værdsætter, at kunne give vores klienter den fulde opmærksomhed, fra det øjeblik de træder ind af døren. Her er ingen unødig ventetid. En helbredsundersøgelse kan tage fra en halv times tid op til to timer afhængig af den undersøgelsestype, der er valgt.

 

Netværk af specialister

Skulle undersøgelsen vise, at der er behov for yderligere undersøgelse eller behandling af speciallæge, har vi et landsdækkende netværk, som dækker alle medicinske specialer. Vi kan henvise til speciallæger, røntgen- og scanningsklinikker uden ventetid, og sørger for at booke en tid for dig med det samme.

 

Mobil helbredsundersøgelse

Medicinsk Testcenter tilbyder mobile helbredsundersøgelser i virksomhedens egne lokaler ved deltagelse af min. 10 personer.


Del