Nyhedsbrev september 2007

Nyhedsbrev september 2007

Pia Wickstrøm udtaler sig

Pia Wickstrøm udtaler sig

Endnu et af vore meget læste nyhedsbreve har set dagens lys.

 

Læs hele nyhedsbrevet herunder:

Kære Læser

Det er med stor fornøjelse, at vi hermed sender dig vores seneste nyhedsbrev. Behovet for kompetenceudvikling har aldrig været større, og hos Connection Management mærker vi en stadig stigende interesse for vores uddannelsesforløb. Vores åbne uddannelser er særligt populære, hvor deltagerne får værktøjer, som bliver trænet med det samme på uddannelsen. Det gør undervisningen målrettet, værdifuld og konkret for den enkelte.Uddannelsernes sigte er, at virksomheden hurtigt og nemt tilegner sig ny læring gennem selvindsigt og træning af færdigheder. Herved tilsikrer vi et udbytte for den enkelte, som giver virksomheden et hurtigt afkast af investeringen.Uddannelserne som præsentationsteknik og salg har gode tilbagemeldinger, hvor Connection Management gennem en adfærdsændring har et ønske om at bidrage med en øget produktivitets-forbedring på 20 % på bundlinien. Som undervisere og sparringspartnere arbejder vi målrettet på, at du som kunde når i mål – også når uddannelsen er afsluttet og dagligdagen sætter ind.God læselyst!

Venlig hilsen
Pia Wickstrøm, konsulent

 

Connection Management hjælper Parfums Christian Dior A/S med at uddanne sælgere til forretningskonsulenter
I løbet af 1 år har sælgerne hos Parfums Christian Dior A/S gennemgået et salgsudviklings- forløb, der har skabt markante resultater. Blandt andet har virksomheden opnået en tocifret stigning i væksten i forhold til det forudgående år. Læs mere om hvordan resultaterne blev realiseret.
Akademi understøtter forretningsstrategi
G4S Security Services A/S har i samarbejde med Connection Management etableret et akademi, der blandt andet skal fastholde medarbejdere og sikre en tæt kobling mellem forretningsstrategi og kompetenceudvikling. Læs mere om tankerne bag akademiet.
Connection Management A/S får ny direktør
Partner Jesper Winther er netop udnævnt som adm. direktør i Connection Management A/S. Læs Jesper Winthers kommentar.

Del