Nyhedsbrev – Juni 2009

Nyhedsbrev – Juni 2009

Direktørskifte hos Connection Management

Skrevet af
Jesper Winther

Partner og Stifter


Så er sommerens nyhedsbrev ude…

I denne udgave kan man læse om det igangværende akademi, som Connection har hos Falck, samt hvordan man kan få tilskud til de uddannelser vi har hos Connection.

Desuden er der sket et direktørskifte hos Connection Management.

 

Læs hele nyhedsbrevet herunder

Kære Læser

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen til en sommerudgave af Connection Managements nyhedsbrev. På trods af solskin og stigende temperaturer byder den økonomiske vejrudsigt på dystre prognoser. Det har fået en del virksomheder til ikke blot at tage salgsskeen i den anden hånd, men også til at træne flere hænder til at tage fat og dermed fordele salgsansvaret i hele organisationen.

Efter en lang periode, hvor salg udelukkende hørte hjemme i salgsafdelingen, tvinger finanskrisen nu virksomheder til at ændre opfattelse. For at imødekomme faldende priser, pressede markeder og stigende konkurrence bliver det nu altafgørende, at medarbejdere i hele virksomheden bliver bedre til at tænke i salg. Alle medarbejdere lige fra front office-personale, til medarbejdere i call centre, teknikere, til back office- personale, skal i højere grad tænke i salg. Det kan være en stor udfordring for mange virksomheder, der i opgangstider ikke har haft incitament til at træne virksomhedens salgsmuskel.

Der er ingen tvivl om, at nye tider kræver nye kompetencer, og vi oplever i disse dage, at mange af vores kunder i stigende grad henvender sig for at få hjælp til udvikling af salgskompetencer i hele organisationen. For mange virksomheder kan det være en udfordring at fordele salget på flere afdelinger, og ikke mindst at ændre holdningen i retning af et kollektivt ansvar for virksomhedens bundlinje.

Det er imidlertid vores erfaring, at servicemedarbejdere – med den rette salgstræning – rent faktisk kan være med til at skabe op til 20-30 % af salget og dermed bidrage til at realisere virksomhedens potentiale og øge hit-raten. Det gælder i alle brancher.

En ting er sikkert: Når vi engang kan se tilbage på finanskrisen, vil mange virksomheder have medarbejdere, der kan performe i både medgang og modgang.

Rigtig god læselyst og god sommer!

Jesper Winther
Direktør

Falck glæder sig over flyvende alarmsalg. Et vigtigt område for Falck i forbindelse med forebyggelse, er blandt andet det nyeste produkt Falck Alarm, hvor det udover indbrud er muligt at sikre sig mod gas-, vand- og brandulykker. For at styrke salget indgik Salgschef hos Falck, John Vodstrup Sprange, i starten af året et samarbejde om et skræddersyet salgsforløb med Connection Management. Direktørskifte hos Connection Management. Partner Jesper Cort Banke er udnævnt til ny administrerende direktør i Connection Management og overtager roret fra Jesper Winther, der fortsætter som direktør og konsulent i virksomheden. Få tilskud til at udvikle din virksomhed. Det er de seneste år gået rigtigt stærkt i dansk erhvervsliv, og mange virksomheder har forsømt kompetenceudvikling af nøglemedarbejdere på grund af stor travlhed. Nu er situationen imidlertid en anden, og mange virksomheder kan igen finde tid til at styrke medarbejdernes kompetencer.

Del