Nyhedsbrev juli 2007

Nyhedsbrev juli 2007

Skrevet af
Jesper Cort Banke

Partner og Adm. Direktør


Nyhedsbrev 2007

Endnu et af vore populære nyhedsbreve har set dagens lys.

Læs hele nyhedsbrevet herunder

Kære Læser

Det er med stor fornøjelse, at vi hermed sender dig vores seneste nyhedsbrev. Vi har været utroligt glade for de mange flotte tilbagemeldinger, vi har modtaget for vores nye layout samt for relanceringen af vores hjemmeside. Via vores statistikmodul har vi erfaret, at de fleste af vores læsere er mest interesseret i at læse de cases vi bringer om coaching. Både forretningsmæssig coaching samt personlig coaching er områder som mange interesserer sig for. En ny undersøgelse fra USA viser, at netop coaching næst efter IT, er det område, som vækster kraftigst. Det er en udvikling vi naturligsvis hilser velkommen, men omvendt er vi også bekymrede for de mange mere eller mindre kvalificerede personer, der i øjeblikket “slår sig ned som personlig coach”. Det kan nemt give branchen et broget image. Vælg derfor din forretningsmæssige coach eller personlige coach med omhu. Husk altid at spørge til tidligere erfaringer, certificeringer samt uddannelsesniveau.

Rigtig god sommer!

Med venlig hilsen

Jesper Cort Banke, partner

 

Connection Management hjælper DanBolig med at sætte fokus på salgsudvikling
Som følge af ændringerne på boligmarkedet har DanBolig-kæden valgt, at sætte yderligere fokus på høj kvalitet i de enkelte boligfremvisninger. Læs om hvordan Connection Management i samarbejdet med DanBolig har skræddersyet et salgsudviklingsforløb, der har styrket mæglernes forståelse for købernes ønsker og præferencer i købssituationen.
Konsistens, konsekvens og leg
Det er hovedindholdet i det forandringsprojekt “Operation Back on Track” som analysevirksomheden Experian har gennemført på blot et halvt år med hjælp fra Connection Management, og som skabte en produktivtetsforbedring på 20 pct. Læs om forløbet og om resultaterne.
Arbejder du med de rigtige udviklingsområder?
Og hvad skal der til for at skabe en produktivitetsforbedring på 20%? Hos Connection Management har vi udviklet et nyt værktøj “Lederdiagnose”, der stiller en præcis diagnose på dine aktuelle udviklingsområder. Læs mere om det nye analyseværktøj.

 


Del