Nyhedsbrev december 2010

Nyhedsbrev december 2010

Meritgivende uddannelser hos Connection Management A/S

Læs indholdet fra nyhedsbrevet herunder

Kære Læser.

Du kan stole på den rådgivning, som kommer fra et konsulenthus, der i krisetider har fremgang. 2009/2010 blev året, hvor vi opgraderede vores domicil og flyttede til nye lækre, større lokaler til glæde for vores mange kunder og samarbejdspartnere. Udover nye IT-systemer, dejlige mødelokaler, nye arbejdspladser med topmoderne telefoni kan vi her på Egebækgaard i Gl. Holte tilbyde fantastiske konferencefaciliteter, gode parkeringsmuligheder og en natur i særklasse.Det sætter vi og vores mange trofaste kunder gennem årene stor pris på. Vores hyggelige og ”nede på jorden” stil har vi beholdt og videreført fra vores tid på Linde Allé i Nærum.

I dette nyhedsbrev kan du læse om beskæftigelsesministeren, som igen kom på besøg hos os, virksomheden Relacom og vores statsanerkendte åbne uddannelser i LEAN, LEDELSE & SALG.

Vi afsluttede vores regnskabsår den 30/6, og i skrivende stund sætter vi underskriften på endnu et flot regnskab med et særdeles pænt resultat og et flot overskud. Tak til vores mange kunder!

God fornøjelse med nyhedsbrevet og god jul!

Kurt Næsted

Ministerbesøg hos Connection ManagementConnection Management fik fint besøg d. 23. september, da beskæftigelsesminister Inger Støjberg lagde vejen forbi Egebækgård. Inger Støjberg kom for at hilse på og høre mere om de konkrete ydelser, som Connection Management med succes tilbyder, og som bidrager til at få flere folk i beskæftigelse. Salgsudviklingsforløb skaber fælles fodslag hos RelacomEn sammenbragt salgsorganisation med sælgere fra mange forskellige firmakulturer skabte behov for en fælles referenceramme i Relacoms danske salgsafdeling, der beskæftiger sig med salg af netværks- og kommunikationsløsninger til dansk erhvervsliv. Meritgivende uddannelser hos Connection Management A/SConnection Management A/S afholder i tæt samarbejde med Københavns Erhvervsakademi åbne meritgivende uddannelser. Som deltager på vores spændende og resultatskabende uddannelser, kan du møde andre virksomheder og deltagere, som også ønsker at blive bedre til deres erhverv.

Del