Ny consulent rikke berg ansat i 2007

Nyhedsbrev, december 2007

Rikke Berg præsenterer sig selv i vores nytrykte nyhedsbrev.

Connection Management har fået en ny konsulent inden for dørene. Rikke Berg præsenterer sig selv i vores nytrykte nyhedsbrev.

Læs hele nyhedsbrevet herunder

Kære LæserDet er med stor fornøjelse, at vi hermed sender dig vores seneste nyhedsbrev. Som ny konsulent hos Connection Management, ser jeg frem til at blive en del af et dynamisk team af kompetente kolleger, der brænder igennem med vigtige budskaber i dansk erhvervsliv.Igennem mit tidligere arbejde med Executive Search & Selection af nøglemedarbejdere, har jeg været i tæt kontakt med en af de store udfordringer pt. – nemlig tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere. Sandsynligvis vil dette område i de næste mange år være den største udfordring i jeres virksomhed, og dette har vi fuld fokus på hos Connection Management. Vi ved, at udvikling og motivation er afgørende for, hvor de gode medarbejdere har lyst at blive, og netop her oplever vores kunder med stor tilfredshed, at vi er inde og gøre en målbar forskel.I 2008 har vi forsat fokus på optimering af salg og ledelsesadfærd. Hvor ligger jeres fokusområder i 2008? Vi glæder os til at høre om det og håber, at Connection Management kan bidrage med at implementere en udviklingsorienteret virksomhed.God jul og godt nytår!

Venlig hilsen

Rikke Berg, konsulent

 

Mål: Fastholdelse af medarbejdere – Midlet: Konsulenter
Som led i en ny markedsstrategi har AIG Europe i samarbejde med Connection Management A/S det seneste år gennemført et anderledes salgsudviklingsforløb. Målet var blandt andet at sikre fastholdelse af medarbejdere, et øget salg og en større medarbejdermotivation.
Morgendagens talenter udklækkes på lederskole
I samarbejde med blandt andre Connection Management har byggematerialegrossisten Brødrene Dahl udviklet sin egen lederskole, som både udklækker nye ledere til koncernen og spiller en afgørende rolle i fastholdelsen af kvalificerede medarbejdere.
Connection Management giver juletræ og gløgg
Julen står for døren, og Connection Management inviterer til en hyggelig dag med juletræsfældning, gløgg og varme æbleskiver.

Del