Nyhedsbrev, april 2008

Nyhedsbrev, april 2008

Connection Management har fået en ny uddannelse på tapetet.

Connection Management har fået en ny uddannelse på tapetet.
Kurt Næsted fortæller kort om den i vores nyhdesbrev fra april måned.

 

Læs nyhedsbrevet herunder

 

Kære Læser

Så har vi fornøjelsen af igen at sende dig vores nyhedsbrev.Connection Management er i rivende udvikling, og vores målsætning i 2015 er at være en international samarbejdspartner inden for salgsudvikling, coaching og ledelse. Vi løser i dag skandinaviske opgaver for en række kunder og etablerer os inden for kort tid med kontorer og samarbejdspartnere i såvel Skandinavien som i Belgien. Vi glæder os til at præsentere mere herom i næste nyhedsbrev. Du kan i denne udgave læse om et unikt og resultatgivende salgsudviklingsforløb hos Nyhavn Rejser samt om etableringen af Sales Academy hos Servier.

I sensommeren udbyder vi NLP Business Leder Practitioner, som er en ny ydelse hos Connection Management. Du vil hér få viden og færdigheder i at bruge de nyeste og mest udviklende værktøjer inden for business coaching og ledelse. For at være en god leder skal du kunne lede dig selv, og uddannelsen tager udgangspunkt i personlig ledelse og mindsetting, coaching og teamledelse. Uddannelsesforløbet afsluttes med en international anerkendt NLP Practitioner certificering i samarbejde med Michael Nørby Unlimited®

Vores fokus for dig som kunde er udvikling af salg, og det gør vi bl.a. ved at finde og etablere 20 % produktivitetsforbedringer hos ledere og medarbejdere. ”Rigtige” kunder indgår ofte i vores træningsmetoder, som både er sjove, lærerige og kompetencegivende; og ja…så hjælper vi dig med at få en bedre bundlinje.

Med ønsket om et dejligt forår, ønsker vi dig rigtig god læselyst! 

Kurt Næsted
Partner

X-Faktor

Talenter skal plejes for at komme til udfoldelse. Derfor har mange virksomheder i dag fokus på talentudvikling, en disciplin der lige nu er blandt de hotteste i erhvervslivet. Men det er ikke kun de store koncerner, der har fokus på talentudvikling. Læs om medicinalvirksomheden Servier, der har planlagt et ambitiøst talentudviklingsprogram.

Salgsudvikling der rykker

Rejsebureauet Nyhavn Rejser har de seneste år oplevet en eksplosiv vækst. For at sikre rejsekonsulenternes evne til at yde rådgivning af høj kvalitet har Nyhavn Rejser indgået et samarbejde med Connection Management.

Certificeret leder- og Coachuddannelse

Mange af vores kunder efterspørger en certificeret leder- og coach uddannelse og derfor er Connection Management nu blevet certificeret som NLP Practitioner og NLP Master. Det er således med stor glæde, at vi fra august 2008 kan tilbyde en åben NLP uddannelse ”NLP Business Leder Uddannelse”.


Del