Åben lederuddannelse hos Connection Management

Styrk din nuværende lederrolle eller kom godt i gang med dit nye ansvar. Bliv klædt på med de vigtigste og nyeste ledelses-værktøjer.

Lederuddannelser

Skab synlige resultater med og gennem dine medarbejdere

Der er skrevet side op og side ned om, hvordan god ledelse eksekveres. Der holdes mange møder rundt om strategibordene om emnet, og der er et utal af teoretiske stier at begive sig ned ad og lade sig inspirere af. Men når alt kommer til alt bør ledelse tage udgangspunkt i hverdagen og medarbejderne.

Vores lederuddannelser gør dig i stand til at skabe resultater med og igennem andre. Du vil udvikle din personlige lederadfærd og kunne realisere dine medarbejderes fulde potentiale ved hjælp af konkrete, operationelle værktøjer og øvelser, der taler ind i dit eget arbejdsliv.

Med en lederuddannelse kan du styrke din nuværende lederrolle, eller komme godt i gang med dit nye ansvar. Du bliver klædt på med de vigtigste og nyeste ledelsesværktøjer, og kan dele erfaringer med andre ledere fra dansk erhvervsliv på vores akkrediterede lederuddannelser.

Vi har gennem flere år samarbejdet med erhvervsakademierne om at udbyde akademimoduler på videregående niveau, og dermed kan vi tilbyde vores kunder en formelt anerkendt eksamen, som afslutning på alle vores åbne uddannelser.

Connection Management har gennem årene uddannet mere end 30.000 personer. Vi er kendt for at skabe effektive resultater gennem vores syn på uddannelse.

Uddannelserne kan enten vælges online eller som fysisk fremmøde. Derudover vil der være digital læring som kan tages når og hvor det passer dig indenfor en periode på 2 mdr.

Få mere information om en uddannelse i ledelse ved at udfylde kontaktformularen – så kontakter vi dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 70 25 15 15.

 

                                                 

 

Vi tror på personlig rådgivning

70 25 15 15

Ring og lad os tage en snak og finde den løsning, som optimerer dig eller din virksomhed, eller udfyld kontaktoplysningerne og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Oversigt over åbne uddannelser i ledelse

Ledelse

Ledelse i Praksis

Skab synlige resultater med og gennem andre – og motivér dem til at realisér deres fulde potentiale

Læs mere om uddannelsen her

Ledelse

Forandringsledelse

Skab effektive resultater af forandringer og styrk dine medarbejders involvering i forandringsprocesser

Læs mere om uddannelsen her

Ledelse

Det Strategiske Lederskab

Skab strategiske resultater med og gennem dine medarbejdere og få greb om strategien med operationelle værktøjer

Læs mere om uddannelsen her

Kommunikation, Ledelse

Kommunikation i Praksis

Skab synlige resultater gennem din ledelseskommunikation og realisér dine medarbejders fulde potentiale gennem kommunikation

Læs mere om uddannelsen her

Ledelse

Organisation og Arbejdspsykologi

Styrk udvikling og optimering af organisationen og realisér din organisations fulde potentiale

Læs mere om uddannelsen her

Ledelse

Projektledelse

Lær at vurdere centrale problemstillinger i et projekt, og succesfuldt kunne gennemføre projekter sammen med andre. Du får kendskab til projektstyringsmodeller og -teori, kommunikationsredskaber og ledelsesværktøjer.

Læs mere om uddannelsen her

Cases med Åbne Ledelsesforløb

Åben lederuddannelse

”Det var afgørende for vores valg af ekstern samarbejdspartner, at vi troede på, at de kunne flytte vores adfærd og få skabt en fælles ledelsesplatform – og med valget af Connection Management A/S har vi truffet den helt rigtige beslutning.”

Morten Hübbe
Adm. direktør hos Tryg Forsikring

Læs mere her

Åben lederuddannelse

”Jeg føler, at jeg nu ser på mit job fra et andet perspektiv. Jeg lærte at tilgå et problem på en mere analytisk måde, der giver mig mulighed for at vide, hvordan jeg bedre kommunikerer med forskellige typer kunder”.

Thomas Marcussen, Operations Director, VELUX

Læs mere her