Åben lederuddannelse hos Connection Management

Styrk din nuværende lederrolle eller kom godt i gang med dit nye ansvar. Bliv klædt på med de vigtigste og nyeste ledelses-værktøjer.

Åbne lederuddannelser

Få praktiske værktøjer og kompetencer med en uddannelse i ledelse

Med en lederuddannelse kan du styrke din nuværende lederrolle, eller komme godt i gang med dit nye ansvar. Du bliver klædt på med de vigtigste og nyeste ledelsesværktøjer, og kan dele erfaringer med andre ledere fra dansk erhvervsliv på vores SVU-berettigede lederuddannelser.

Vi har gennem flere år samarbejdet med KEA (Københavns Erhvervsakademi) om at udbyde akademimoduler på videregående niveau, og dermed kan vi tilbyde vores kunder en formelt anerkendt eksamen, som afslutning på alle vores åbne uddannelser.

Hos os består uddannelse af to dele: UD + DANNELSE. Her hos Connection Management fokuserer vi på UD. Du skal kunne gå ud og bruge det, du har lært, direkte. Dit udbytte skal være maksimalt her og nu. Øvelserne er baseret på dine erfaringer og udvider din forståelse af real life-situationer. Desuden kan du udbygge med andre af vores uddannelser.

Connection Management har gennem årene uddannet mere end 20.000 personer. Vi er kendt for at skabe effektive resultater gennem vores syn på uddannelse.

Uddannelserne foregår i vores fantastiske uddannelseshus, der ligger på grænsen mellem Nærum og Gl. Holte. Faciliteterne, forholdene og omgivelserne matcher på alle måder kvalitetsniveauet i uddannelserne.

Få mere information om en uddannelse i ledelse ved at udfylde kontaktformularen under en af uddannelserne – så ringer vi til dig inden for én arbejdsdag. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 70 25 15 15.

Med en af vores uddannelser får du ny viden og nye vinkler, som skaber ny vækst, merværdi, resultater og øget effektivitet i hverdagen.

 

 

Vi tror på personlig rådgivning

70 25 15 15

Ring og lad os tage en snak og finde den løsning, som optimerer dig eller din virksomhed, eller udfyld kontaktoplysningerne og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Oversigt over åbne uddannelser i ledelse

Ledelse

Forandringsledelse

Lær – med succes – at vurdere problemstillinger, og anvende centrale værktøjer til ledelse i forandring og styring af forandringer.

Læs mere om uddannelsen her

Ledelse

Ledelse i Praksis

Lær – med succes – at vurdere problemstillinger og anvende centrale værktøjer til ledelse i forandring og styring af forandringer.

Læs mere om uddannelsen her

Kommunikation, Ledelse, Salg

Coaching i Organisationer

Med denne coaching uddannelse bliver du klogere på den kommunikationsteoretiske baggrund for coaching i organisationer.

Læs mere om uddannelsen her

Ledelse

Projektledelse

Lær at vurdere centrale problemstillinger i et projekt, og succesfuldt kunne gennemføre projekter sammen med andre. Du får kendskab til projektstyringsmodeller og -teori, kommunikationsredskaber og ledelsesværktøjer.

Læs mere om uddannelsen her

Ledelse

Teamledelse

Lær at skabe resultater med og igennem andre.
Du vil udvikle din teamlederadfærd, og vil kunne realisere dit fulde potentiale, og derigennem skabe endnu bedre resultater.

Læs mere om uddannelsen her

Kommunikation, Ledelse, Salg

Præsentationsteknik

Lær at blive i stand til at præsentere på en måde, der fanger dine kunders interesse, og motiverer dem til at handle. Du bliver desuden videotrænet, så dine færdigheder i at præsentere oplæg og budskaber bliver styrket yderligere.

Læs mere om uddannelsen her

Ledelse

Lean-ledelse i Praksis

Efter forløbet er du i stand til – med succes – at lede og gennemføre en Lean-proces, sikre den optimale kommunikation og organisation, og derigennem skabe gode varige forbedringer.

Læs mere om uddannelsen her

Cases med Åbne Ledelsesforløb

Åben lederuddannelse

Uddannelsen bestod af en gennemgang af diverse teorier indenfor ledelse. Der var god tid til at arbejde med case samt en erfaringsdeling mellem kursusdeltagerne..."

Leon Lau,
Nordic Business Unit Manager hos Merial

Læs mere her

Åben lederuddannelse

Som kommende leder er det vigtigt, at få noget teoretisk viden omkring ledelse. Uddannelsens fokus på, at bruge teori på relevante cases og deltagernes erfaringer gav mig mange brugbare ledelsesværktøjer..."

Troels Malthe Pedersen,
Jobkonsulent hos Gentofte Kommune

Læs mere her