Kommunikation er vigtigt i alle relationer, vi træner dig i
  • Målrettede løsninger til dit firmas konkrete udfordringer
  • Homogenitet og ensartethed i virksomheden
  • Større synergi og forståelse mellem medarbejderne, leder og afdeling
  • Fokus på implementering af virksomhedens mål og strategier

Om kommunikation

Vores måde at kommunikere på har afgørende betydning for vores relationer med andre mennesker. Det er vores personlige visitkort – og vi har kun én chance for at gøre et godt førstehåndsindtryk.

Derfor har kommunikation, dialog og formidling stor betydning for de resultater, du vil opnå. God kommunikation giver gode relationer, et troværdigt indtryk og opbygger tillid mellem mennesker – privat såvel som professionelt.

Med vores kurser i kommunikation, kommunikationstræning, coaching og præsentation får dine ansatte effektive og brugbare værktøjer, uanset om det gælder forandringskommunikation, strategisk kommunikation eller virksomhedskommunikation.

Med udgangspunkt i bl.a. kommunikationsmodeller og -psykologi, vil vi bidrage til en mere værdibaseret kommunikation, der styrker jeres forretning.

Det er vores mål, at dine medarbejdere øger produktiviteten med 20%.

Vi tror på personlig rådgivning

70 25 15 15

Ring og lad os tage en snak og finde den løsning, som optimerer dig eller din virksomhed, eller udfyld kontaktoplysningerne og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Connection Management tilbyder

Cases med kommunikationsforløb

Firmatilpasset kommunikationsuddannelse

Virksomheden har udviklet sig. Jeg har ansat flere medarbejdere lavet ny hjemmeside og meget andet, samtidig med at mine kunder har været yderst tilfredse med både vores leverance og service..."

Patrik Lobe,
Direktør hos Lobe Malerfirma

Se casen her

Firmatilpasset kommunikationsuddannelse

When choosing a business partner it is crucial that the partner understands our business and our reality. When we looked for a partner and a training supplier, we were aware that our most valuable assets (our employees)..."

Annette Hasenberg,
HR Director hos Nordic Tankers

Se casen her