Få praktiske værktøjer med en uddannelse i kommunikation

Åbne kommunikationsuddannelser

Få praktiske værktøjer og kompetencer med en uddannelse i kommunikation

Med en kommunikationsuddannelse kan du styrke dine kompetencer og blive en bedre kommunikator og formidler, lære at coache andre og forbedre din præsentationsteknik. Du bliver klædt på med de vigtigste og nyeste kommunikations-, coaching- og præsentationsværktøjer, og kan dele erfaringer med andre kommunikationsfolk på vores SVU-berettigede kommunikationsuddannelser.

Vi har gennem flere år samarbejdet med KEA (Københavns Erhvervsakademi) om at udbyde akademimoduler på videregående niveau og dermed kan vi tilbyde vores kunder en formelt anerkendt eksamen, som afslutning på alle vores åbne uddannelser.

Hos os består uddannelse af to dele: UD + DANNELSE. Her hos Connection Management fokuserer vi på UD. Du skal kunne gå ud og bruge det, du har lært, direkte. Dit udbytte skal være maksimalt her og nu. Øvelserne er baseret på dine erfaringer og udvider din forståelse af real life-situationer. Desuden kan du udbygge med andre af vores uddannelser.

 

Vi tror på personlig rådgivning

70 25 15 15

Ring og lad os tage en snak og finde den løsning, som optimerer dig eller din virksomhed, eller udfyld kontaktoplysningerne og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Oversigt over åbne kommunikationsuddannelser

Kommunikation, Ledelse

Kommunikation i Praksis

Vores kommunikationsudannelser giver dig værktøjer til at styrke kommunikationen indenfor virksomhedskommunikation, forandringskommunikation eller strategisk kommunikation.

Læs mere om uddannelsen her

Udvalgte cases

ÅBEN UDDANNELSE

Det var meget lærerigt, særligt NLP delen fandt jeg interessant, fordi jeg her føler jeg har fået nogle værktøjer jeg kan bruge både fagligt og personligt. Tak til mine medkursister for 6 fantastiske uger og til vores undervisere for ny inspiration..."

Christina Davis Dupont,
Laborant hos Xellia Pharmaceuticals

ÅBEN UDDANNELSE

Nu har jeg i mere end 6år blevet udviklet kompetencemæssigt af Connection Management, og senest i kommunikation i praksis... endnu engang har jeg fået rigtig meget ud af det og glæder mig allerede til næste gang..."

Rolf Lykke,
Sales Manager hos YouSee