Jesper Winther

Jesper Winther

Partner og Stifter

Tlf.: 25 37 40 60

E-mail: jw@connection-management.dk

Nutiden

Jesper har en solid baggrund inden for leder- og salgsudvikling samt coaching fra top til bund i de virksomheder vi arbejder med. Gennem 28 år har Jesper læst og beskæftiget sig med salg og afsætning, og blandt sine kunder er Jesper kendt for at have et stort engagement og en smittende energi i bestræbelserne på at hjælpe med at opnå de aftalte resultater. Jesper udfører ligeledes en del bestyrelsesarbejde, og sidder blandt andet i bestyrelsen hos Elektroluma A/S.

Han har mere end 3.000 kurser og coaching-forløb bag sig, og har herigennem opnået bred erfaring på tværs af brancher og områder.

Fortiden

Jesper har gennem 9 år været ansat hos ét af landets største udbydere af konsulentydelser, og har ligeledes i en årrække være ansat hos DHL Express A/S.

Fritiden

Jesper har rejst på det meste af kloden, og har i den forbindelse blandt andet taget dykkercertifikat, men i dag holdes formen ved lige ved at løbe maraton, spille tennis og Golf. Han har i en årrække spillet på AB førstehold i fodbold.

Desuden er Jesper medlem af Rotary i Hellerup.

Undervisning/konsulenterfaring:

Undervist siden 1992

Ledererfaring:

Været leder siden 1992

Uddannelse:

Pædagogikum

Merkonom

Diplomuddannelsen i:

  • Ledelse,
  • Forandringsledelse
  • Kommunikation og Organisation
  • Viden- og Innovationsledelse

Certificeret i Profilværktøjerne:

DISC

Udpluk af internationale/nationale kunder:

Novo Nordisk, Codan, Dansk Revision, Willis, AON, Nykredit, Danske Bank, Skandia, Volvo, Telenor, Fujitsu, Alfa Romeo, Kemp & Lauritzen, Post Danmark etc.