Inspirationsforedrag hos Connection Management

Inspirationsforedrag hos Connection Management

Gratis inspirationsforedrag "Simple Leading - Kunsten at lede dig selv"

Claus Markmann fra Connection Management og Michael Nørby afholder mandag den 7. juli 2008, et inspirationsforedrag om selvledelse. Foredraget er gratis og kræver blot tilmelding.

 

Læs om foredraget herunder

Gratis inspirationsforedrag
“Simple Leading – Kunsten at lede dig selv”

Det er let – når man ved hvordan. ‘Mindsetting’ er en effektiv og uundværlig metode, når du vil sætte dig selv op til at nå dine mål. Metoden er enkel og når du først har lært den, kan du anvende den når som helst og hvor som helst, så du altid er mentalt forberedt på de opgaver, der ligger foran dig. Hvorfor er der nogle gange så langt fra idé til virkelighed ? Måske er det muligt at gøre virkeliggørelsen af din idé langt lettere. Med mindsetting er vejen banet for en sjovere og mere effektiv opnåelse af dine mål. Du får præsenteret og afprøvet metoden, som hjælper dig til at komme i den tilstand du har brug for.

Vi vil også på foredraget fortælle om vores nye NLP Business leder uddannelse.

Michael Nørby er HR NLP Master Træner og Certificeret NLP Træner, coach og psykoterapeut. Han arbejder med undervisning, organisationsudvikling, ledelse, kurser og individuel coaching. Han har mangeårig ledererfaring og er fast tilknyttet en række virksomheder som underviser og coach og har desuden firmaet Michael Nørby ApS.

Claus Markmann er partner og medejer hos Connection Management A/S.
Claus er uddannet og certificeret NLP Master Practitioner og Hypnose Practitioner hos Richard Bandler, Paul Mckenna og John Lavalle og arbejder efter de krav og kvaliteter, der er fremsat af Richard Bandler og The Society of NLP. Derudover er Claus Graduate fra Leadership Academy hos Anthony Robbins, der betegnes som en af USAs førende coaches og trænere inden for personlig udvikling.

Tid & sted: Mandag den 7. juli kl. 15.00 – 17.00

Connection Management A/S
Linde Allé 3
2850 Nærum

Tilmelding kan ske hos Natashia Sinding på telefon 70 25 15 15 eller via mail på nsi@connection-management.dk

Svar udbedes senest mandag den 7. juli kl. 12.00.

Vi ser frem til at hilse på dig/jer.

Med venlig hilsen,

Michael & Claus


Del