Er dine medarbejdere er allerede motiveret

Info: Dine medarbejdere er allerede motiveret

Med alle de muligheder for distraktion i dag er det vigtigt, at medarbejderen er motiveret til faktisk at udføre sit arbejde på den bedst mulige måde, og med rette passion. Motivationen for jobbet og opgaverne gør, at det ikke bliver middelmådigt udført på autopilot, men faktisk bliver et stykke veludført arbejde, som gør en forskel og giver kunderne det de har brug for, plus lidt ekstra.

Hvordan får du så medarbejderen til at være top motiveret til at gøre sig ekstra umage i alt arbejde og ikke blive afledt for meget af eksempelvis privat snak, Facebook, Linkedin, Instagram, SMS, og meget mere?

Nogle vil sætte det på spidsen og sige, at det som udgangspunkt ikke er lederens opgave at motivere medarbejderne til at arbejde – det er medarbejderens eget ansvar. På den måde forstået, at når en medarbejder siger ja til en stilling, er det hans eget ansvar at kunne finde mening og passion i det han laver. Hvis du som leder skal finde både passionen og meningen frem for alle på din vej, er du allerede meget på bagkant. Til gengæld har vi som ledere et afgørende medansvar for, at motivationen blandt medarbejderne opretholdes og styrkes, også gennem de løbende tiltag og forandringer der måtte komme i en foranderlig verden.

Så lad os som udgangspunkt regne med, at alle vores medarbejdere er motiveret af det de udfører, skaber og bliver til, og så er det din opgave som leder, at gøde dette fundament så motivationen kan stige, passionen øges og lyset i medarbejdernes øjne brænder og bliver til stor værdi for kunderne og virksomheden!

Derfor har vi lavet denne video, som beskriver nogle forskellige motivationsfaktorer og hvordan du som leder arbejder med dette hos dine medarbejdere.

Hvad har du erkendt, og hvad vil du gøre anderledes efter at have set denne video?


Del