Helle Lindgaard Petersen

Admission Manager

Tlf.: 44 45 47 13

E-mail: hlp@connection-management.dk

Nutiden

Helle Lindgaard Petersen er Admission Manager hos Connection Management. Her opretholder hun kundeporteføljer og sidder med den daglige kontakt til nye kunder, som ønsker at uddanne sig. Helle bestræber sig altid på at skabe glæde, positivitet og trivsel, hvor end hun kommer. Hun er kendt blandt venner og kollegaer som loyal, hårdtarbejdende og har altid en sjov bemærkning og et smil på læben.

Fortiden

Helle har i perioden frem til jobbet hos Connection Management A/S arbejdet med en række forskellige områder – primært Ledelse indenfor salg og kundeservice. Helle har arbejdet hos Media-Invest Danmark A/S i 20 år hvoraf de sidste 10 år af ansættelsen har været som Salgsdirektør. Derudover har hun arbejdet i Modstrøm Danmark A/S hvor hun har været kundechef med ansvar for kundeservice, inddrivelse og onboarding.

Fritiden

Helle har mand og en datter på 3 år, som hun bruger meget af sin fritid sammen med. Familien har fornyeligt købt hus på Islandsbrygge, hvor de udnytter byens mange muligheder. Hendes mand er Nordmand, og derfor har der altid været en del rejseaktivitet. Helle har rejst meget og har en forkærlighed for Las Vegas og poker

Motto

Inde på midten er der kun hvide striber og døde fluer

Ledererfaring

Leder igennem 23 år.