Foredrag hos Connection Management

Foredrag hos Connection Management

Mandag den 20. april 2009 afholdte Connection Management et inspirationsforedrag med overskriften “Den hurtige vej ud af krisen”.
Mere end 20 forskellige virksomheder var repræsenteret på dagen, som stod på indlæg fra foredragdsholder Jens Christian Hovild og Adm. Direktør i Connection Management, Jesper Cort Banke.

Nedenfor er listet et par udtalelser om oplevelsen af eftermiddagen hos Connection Management.

 

Dorit Jensen, Hewlett Packard

Jeg synes, det var et meget inspirerende foredrag, som skitserede mange af de udfordringer, de fleste firmaer i dag står overfor. ”Hvordan skaber man en stærk ledelse, og hvordan styrer man igennem krisen?” Foredraget gav mig præcise og ikke mindst realiske input til, hvordan ”mobiliseringsledelse” kan implementeres og gennemføres i dagligdagen i enhver virksomhed. Værktøjer der kan sikre; fokus, prioritering, kommunikation og ikke mindst motivation, som for mig er en vigtig spiller, hvis der skal opnås positive resultater.

For mig var eftermiddagen bestemt givet godt ud.

 

Jesper Nielsen, SolutionSpace

Connection Management’s seminar “Den hurtige vej ud af krisen” gav en række konkrete og brugbare input til at målrette vores egen salgsindsats i SolutionSpace. Mit output af seminaret overgik klart mine forventninger og specielt tankerne bag “Virksomhedens platform” og “Den skjulte pengetank” har vi kunne bruge direkte. I SolutionSpace ønsker vi hele tiden at blive bedre, og kan vi lære af andres erfaringer, gør vi gerne det. Vi har derfor valgt at implementere konceptet “Den skjulte pengetank” som et blandt flere indsatsområder for at overvinde krisen.


Del