Go'morgen seminar i salg og ledelse. Optimer organisationen

Velkommen til Connection Management’s Go’morgen seminarer 2015/2016

Fremtiden kommer af sig selv – det gør resultater og udvikling ikke. Nye tider kræver ofte nye metoder og idéer. Som vi alle ved, er det vigtigt at gennemgå rutiner, vaner, holdninger og målsætninger for at sikre, at vi er på vej i den samme retning, og at vi ved, hvordan vi nemmest kommer derhen med de ressourcer vi har i dag. Det er jo altid vanskeligt at ændre vaner og holdninger, når det går godt nok!

Når nye mål, strategier og budgetter skal præsenteres overfor medarbejderstyrken, er der derfor ofte behov for at “ruske op” i organisationen for at skabe energi, optimisme, gå-på mod, og for at tvinge dem til at tænke ud af boksen.

For at du og din virksomhed kan opnå dette har vi hos Connection Management nøje udvalgt og inviteret en række spændende talere fra spændende virksomheder omkring deres syn på salg, ledelse, vækst og hvordan at de har ”rusket op” i organisationen.

En række af konsulenterne og partnere hos Connection Management vil ligeledes byde ind med træning omkring samme emner, som vil kunne tages i brug med det samme ude i virksomheden.

Emnerne vil blive diskuteret i plenum og i små grupper for ydermere at skabe netværk og dialog.

Deltagerne er pr. ”invites only” så vi kan skabe rammerne om et godt seminar, hvor alle kan tale i øjenhøjde og på tværs af relationer, brancher og virksomheder.

Tilmeld dig næste Go'morgen seminar

Ja tak til information om fremtidige Go'morgen seminarer

Næste Go’morgen seminar

Vi taler: Vækst dig ud af krisen den 17. september 2015

Fremtiden kommer af sig selv – det gør resultater og udvikling ikke. Nye tider kræver ofte nye metoder og idéer. Som vi alle ved, er det vigtigt at gennemgå rutiner, vaner, holdninger og målsætninger for at sikre, at vi er på vej i den samme retning, og at vi ved hvordan vi nemmest kommer derhen med de ressourcer vi har i dag. Det er tit vanskeligt at ændre vaner og holdninger, når det går godt nok!

Når nye mål, strategier og budgetter skal præsenteres overfor medarbejderstyrken, er der derfor ofte behov for at “ruske op” i organisationen for at skabe energi, optimisme, gå-på mod, og for at tvinge os til at tænke ud af boksen.

For at du og din virksomhed kan opnå dette, har vi hos Connection Management nøje udvalgt og inviteret en række spændende talere fra spændende virksomheder omkring deres syn på salg, ledelse, vækst og hvordan at de har ”rusket op” i organisationen.

En række af konsulenterne og partnere hos Connection Management vil ligeledes byde ind med træning omkring samme emner, som vil kunne tages i brug med det samme ude i virksomheden. Emnerne vil blive diskuteret i plenum og i små grupper for ydermere at skabe netværk og dialog.

Deltagerne er via ”invites only” så vi kan skabe rammerne om et godt seminar, hvor alle kan tale i øjenhøjde og på tværs af relationer, brancher og virksomheder.

Du er inviteret til næste ”Go’morgen seminar”

Vækst dig ud af krisen
Gæste speaker:
Mogens Damgaard, Client Director hos Willis A/S
Speaker: Jesper Winther, stifter og partner hos Connection Management A/S

Indhold:
Mogens Damgaard er client director i Willis og vil fortælle omkring, hvordan Willis har vækstet sig ud af krisen. Hvad er det for nogle tiltag de har gjort sig og hvordan har det lykkes Willis at skabe et team af forretningsorienterede medarbejdere, som kan SÆLGE og sælge hele hjulet rundt. Derudover vil Mogens fortælle omkring hvordan man som virksomhed kan vinde markedsandele ved brug af modellen SMIL

Jesper Winther er stifter af Connection Management og har været med som ekstern konsulent hos Willis og været med på rejsen ”vækst ud af krisen”. Han vil dele ud af de træningsmetoder, der er blevet brugt hos Willis for at opnå succes.

Dato: Den 17. september 2015

Tid: 8.30-10.30 – det første kvarter vil der være morgenmad og rig mulighed for networking

Sted: Connection Management A/S, Egebækvej 98 – Egebækgård, 2850 Nærum

Kontakt: Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Natashia Sinding på telefon 70251515

NB: Go’morgen seminaret er for ”invites only” og derudover gratis. Dog vil der være et ”no show fee” på 300 kr. som vi donerer til Kræftens Bekæmpelse, ved manglende fremmøde, uden at melde afbud.