Søren Würtz | Connection Management

Søren Würtz

Seniorkonsulent

Tlf.: +45 70 25 15 15E-mail: sw@connection-management.dk

Søren Würtz

Nutiden:

Søren har 25 års erfaringer med udvikling af salg, service, ledelse og bestyrelsesarbejde. Det startede med 3 år i legetøjsbranchen, 15 år hos HTH Køkkener og siden 2010 som ejer af konsulentvirksomheden way2lead. Søren har blandt andet i samarbejde med CBS udviklet et undervisningsforløb, der handler om salgs-retorik, der særligt er målrettet virksomheder som sælger og rådgiver om komplicerede ydelser og produkter.

 

Fortiden:

Sørens erfaringsgrundlag er opbygget gennem ansættelse i 3 år hos Indu Leg & Spil og 15 år hos HTH Køkkener.

 

Fritiden:

Fritiden bruges på familiehygge, tid med vennerne og træning til den årlige maraton i Berlin. Ligeledes ”trænes” der en del intellektuelt, med læsning af faglitteratur. Derudover bruges en del tid i frivilligt bestyrelsesarbejde i foreningslivet.

 

Motto:

Kvalitet går aldrig af mode

 

Uddannelse:

Sørens oprindelige uddannelse er en håndværkeruddannelse med et tømrersvendebrev i 1989. Derefter rejste han ud i verden og fik udvidet sine horisonter. Kom hjem og var soldat i den Kgl. Livgarde og fandt derefter sin ”pind” inden for salg, service og ledelse. Sørens uddannelse og dannelse er derfor en pakke med hands-on-erfaringer kombineret med læsning af arbejdsrelaterede fagbøger, kursusforløb og efteruddannelser. Et af Sørens årlige højdepunkter er The Global Leadership Summit i Chicago, hvor han bliver tanket op med verdensklasse ledelsesinspiration.

Fra 1994 – 2009:

Salgs– og lederuddannelser fra HTH Køkkener Uddannelsesakademi

 

Efteruddannelser & certificeringer:

  • Leadership Coaching
  • Solution Sales
  • Solution Speak
  • DISC Extended

 

Undervisning/ konsulenterfaring:

Har undervist siden 1998

 

Ledererfaring:

Har været leder siden 1998

 

Udpluk af internationale og nationale kunder:

CSC, Rigspolitiet, Københavns Kommune, Udvikling Fyn, Zoo Kbh, HTH Køkkener, VUC Vestsjælland Syd, Nestle, Outrup Vinduer, Bring m.fl.