Rasmus Nørgaard Hansen | Connection Management

Rasmus Nørgaard Hansen

Admission Team Manager

Tlf.: 44 45 47 04E-mail: rh@connection-management.dk

Nutiden

Rasmus Nørgaard Hansen er Admission Team Manager hos Connection Management. Her opretholder han kundeporteføljer og sidder med den daglige kontakt til nye kunder, som ønsker at uddanne sig. Rasmus bestræber sig altid på at skabe glæde, positivitet og trivsel, hvor end han kommer. Han er kendt blandt venner og kollegaer som loyal, professionel og hårdtarbejdende.

Fortiden

Rasmus har i perioden frem til jobbet hos Connection Management A/S arbejdet med en række forskellige områder – primært salg og ledelse. Rasmus har arbejdet hos Micro Matic A/S, AM Værktøj A/S og Hybrid Distribution ApS. Siden 2016 har Rasmus arbejdet med salg og ledelse med særligt fokus på opsøgende salg og procesoptimering.

Fritiden

Rasmus bruger så meget af sin fritid som muligt sammen med sin kæreste og deres hund. Derudover går der rigtig meget tid på at besøge familie og venner på Fyn og i Jylland. Rasmus holder rigtig meget af at rejse, og Sydfrankrig er et yndet rejsemål. Rasmus spillede fodbold på højt niveau i sine yngre år. I dag er fodbolden en stor interesse, som bliver vedligeholdt med ”hyggebold” i den lokale fodboldklub.

Motto

Find motivation i at se fremskridt hos dine medmennesker!

Undervisning

Rasmus har undervist i salg siden 2017.

Ledererfaring

Været leder siden 2017.

Uddannelse

Syddansk Erhvervsskole, EUX – Industriteknikker

Det Tekniske Fakultet, Syddansk Universitet

Connection Management, Ledelse I praksis

Connection Management, Salgspsykologi