Peter Maxsø | Connection Management

Peter Maxsø

Partner & COO

Tlf.: 26 79 60 26 E-mail: pm@coleco.dk

Nutiden

I dag er Peter Partner og COO i COLECO og Connection Management, samt konsult og facilitator med speciale i facilitering, salgstræning, innovation og iværksætteri.

Fortiden

Peter Maxsø har siden 2001 arbejdet som konsulent og facilitator, og har i løbet af denne periode trænet, rådgivet og coachet tusindvis af mennesker i både den private og offentlige sektor. Herudover har han grundlagt og administreret konsulentfirmaet Trivselskompagniet, der siden hen blev til Johansen & Maxsø. Peter har desuden stiftet og været en del af LedelsesTV, HIPI, Sustainable Shrimps, Not For Sale Tea, Sonisto og The Black Circus.

Fritiden

Peter er familiemenneske og bruger det meste af fritiden med sine 2 små børn og sin kone. Peter har rejst i mere end 55 lande og elsker at opleve Verden. Derudover er han vild med at være i naturen og vinterbader med stor glæde.

Undervisning/Konsulenterfaring

Undervist siden 1998, og har været konsulent siden 2001.

Motto

Where focus goes, Energy flows.

Uddannelse

Peter har læst Kommunikation og Pædagogik med særlig henblik på Voksenuddannelse på Roskilde Universitetscenter på Bachelorniveau. Derudover har Peter diverse efteruddannelser indenfor Udviklingspsykologi og Systemisk Konsulentpraksis, samt en 3-årig uddannelse som Træningsinstruktør.

Udpluk af internationale/nationale kunder

Bayer, Fritz Schur Consumer Products, Dansk Røde Kors, FLSmidth, Lemvigh-Müller, Københavns Universitet, Dagbladet Børsen, Bonduelle Nordic, Willis Towers Watson, Berlingske Media, TDC, Flügger og HTH.