Peter Glahn | Connection Management

Peter Glahn

Seniorkonsulent

Tlf.: 29 88 21 05E-mail: pg@connection-management.dk

Nutiden

Peter er senior konsulent i Connection Management og derudover ejer af virksomheden Stomp Up Front.

Fortiden

Peter har en bred erfaring indenfor forskellige brancher i både private og offentlige organisationer. Han har undervist i folkeskolen og arbejdet i PPR i samlet 10 år. Dernæst har Peter arbejdet som talkshowvært, performer, facilitator, projektleder og konsulent og har drevet egen virksomhed i 15 år. Som facilitator og konsulent har Peter arbejdet med nationale og internationale kunder i Danmark og norden.

Fritiden

Peter bruger megen tid med sine tre børn og hustru. Han er ofte at finde på den lokale tennisbane og er i en voksen alder sprunget ud som vinterbader. Italien er den foretrukne rejsedestination. Peter er i Guinness World of Record med største registrerede stompevent. Peter nyder at slappe af bag sit trommesæt eller mere afdæmpet med sin handpan.

Undervisning/Konsulenterfaring

Undervist siden 2002 og arbejdet med en bred vifte af ledelsesopgaver og konsulentydelser siden 2006

Motto

”Ingen kan alt, alle kan noget, sammen kan vi mest”.

Uddannelse

Peter er uddannet folkeskolelærer og har en kandidat i pædagogisk psykologi fra Århus Universitet med speciale i motivation, Flow og gruppeprocesser. Peter har taget kortere uddannelser og kurser indenfor kommunikation, oplevelsesorienteretlæring og facilitering.