Nathalie Haack Hamilton-Reading | Connection Management

Nathalie Haack Hamilton-Reading

Projektleder

Tlf.: 70251515E-mail: nhr@connection-management.dk

Nutiden

Nathalie arbejder som projektleder. Hendes arbejdsområder består i at projektlede opgaverne for Connection Management’s konsulenter, herunder løbende kundekontakt og styregruppemøder, udarbejdelse af uddannelsesmateriale, fakturering samt generel assistance for konsulenterne.

Endvidere er Nathalie ansvarlig for alle Connection Management’s skræddersyede uddannelser. Desuden står Nathalie for udvalgte HR-opgaver samt virksomhedens marketing og sociale medier.

Fortiden

Nathalie er uddannet fra Handelshøjskolen i København, hvorfra hun har en Master i International Marketing and Management samt en bachelor i Service Management. Nathalie har en stor erfaring med salg og marketing fra både store internationale og små danske servicevirksomheder i mange forskellige brancher.

Fritiden

I sin fritid bruger Nathalie det meste af sin tid med sin mand og søn. Weekenderne er altid booket fuld med aftaler med familie og venner. Så snart der er mulighed for det, ser Nathalie mod næste rejsedestination. Enten til England for at besøge svigerfamilien, eller Afrika, hvor hun har rejst meget og arbejdet som frivillig. Når dette ikke er på programmet, holder Nathalie af lange gåture med familiens hund samt at gå til svømning.

Motto

Det gælder ikke om at have gode kort på hånden, men om at spille dem, du har, godt

Uddannelse

Master Cand.merc. IMM – International Marketing and Management

BSc. SEM – Bachelor, Business Administration and Service Management