Mogens Damgaard Hansen | Connection Management

Mogens Damgaard Hansen

Business Director

Tlf.: 31 23 51 60E-mail: mdh@connection-management.dk

Nutiden

Mogens Damgaard er Konsulent hos Connection Management og bringer med sig mange års erfaring med ledelse og salg indenfor B2B i den finansielle sektor – specielt med opsøgende salg og kundebetjening.

Han har desuden arbejdet intensivt med forretningsudvikling og -forandring – herunder Business Process Reengineering, Client Service Models, Salgsmetode og Salgsprocesser med tilhørende værktøjer – både med  lederansvar og som projektleder i større tværgående projekter og implementering af nyt CRM system.

Mogens er blandt kunder, kollegaer og medarbejdere kendt for at være målrettet, humoristisk, motiverende, ihærdig og slagkraftig.

Fortiden

Mogens har siden 1986 været ansat hos flere af de største forsikringsselskaber – både på hovedkontoret og ude i marken. Siden 1998 har han været ansat hos de tre største internationale forsikringsmæglere og risikorådgivere – senest som salgsdirektør hos Willis Towers Watson.

Fritiden

Mogens har spillet fodbold og dyrket kampsport i sine yngre år. I de senere år holdes formen vedlige med golf, fitness og havearbejde. Derudover bruges tiden på familie og nære/gamle venner.

Undervisning/Konsulenterfaring

Mogens har i en længere periode været ekstern lærer i slag og censor på Forsikringsakademiet.

Han har undervist og trænet kundebetjenere og sælgere i ny Client Service Model inkl. Metode og Salgsprocess – på engelsk i flere europæiske lande i perioden 2008-2011. Siden 2012 har han initieret og gennemført meritgivende uddannelser indenfor Salgsteknik og Kommunikation for mere end 150 medarbejdere.

Motto

Tag aldrig modet fra nogen, som laver forbedringer, uanset hvor langsomt!

Uddannelse

Mogens er uddannet på Politiskolen (Rigspolitiet) og er desuden eksamineret assurandør, merkonom i markedsføring samt har en diplomuddannelse (Projektledelse, Salgsteknik, Kommunikation i Praksis, Forandringsledelse og Ledelse i Praksis). Senest har han tilføjet en miniMBA – Management & Leadership til sin portefølje.

Udpluk af internationale/nationale kunder

Alfa Laval, Novozymes, Danica, Scania, Forsikringsakademiet, SAS, Air Greenland, Royal Arctic Line, Tele Greenland m.fl.