Martin Kristjansson Madsen | Connection Management

Martin Kristjansson Madsen

Admission Manager

Tlf.: 32 22 65 27E-mail: mkm@connection-management.dk

Nutiden:

Martins daglige arbejde som Admission Manager hos Connection Management består i at opretholde kundeporteføljer og er ansvarlig for den daglige kontakt til nye og eksisterende kunder. Martin bestræber sig altid på at skabe værdi og glæde, positivitet og trivsel, hvor end han kommer. Kundens behov og glæde sættes altid i første række. Han er kendt blandt venner og kollegaer som loyal, professionel, social humørspreder og hårdtarbejdende.

Fortiden:

Martin har ageret konsulent i en bred vifte af erhverv, men flere kendetegn går igen: Opsøgende salg og processer med fokus på at forstå den enkelte kunde og skabe glæde herfor. Derfor har han altid øje for god service og den gode relation til kunder og kollegaer.

Fritiden:

Martin bruger meget af sin fritid på socialrelationer, styrketræning og på at dygtiggøre sig ift. Sit erhverv. Derudover går der meget tid med at besøge familien. Martin holder meget af at rejse, opleve andre mennesker og ikke mindst udvikle sig selv. Martin spillede fodbold i mange år da han var yngre, men dette er reduceret til hyggebold, og nu er kroppens sundhed via motion og styrketræning i fokus

Motto:

’Viljen til at ville, giver evnen til at kunne’. Det kommer fra hans farfar, og enhver arbejdsopgave klares herefter.

Ledelseserfaring:

I sine yngre år arbejdede Martin i et større team hos Premium Products, hvor han hjalp med at strukturere og klargøre events i en lederrolle på teamet.

Uddannelse:

Bachelor i ’Interkulturel markedskommuniation’ på CBS