Seniorkonsulent Marko Filipovic | Connection Management

Marko Filipovic

Seniorkonsulent

Tlf.: 25 317 317E-mail: mf@connection-management.dk

Marko Filipovic

Nutiden

Marko har speciale inden for salg, ledelse, psykologi, planlægning, indsatsstyring, kommunikation og personlig gennemslagskraft, og det at få mennesker til at være den bedste udgave af sig selv.

Gennem de sidste 21 år har han bidraget til, at udvikle og inspirere omkring 30.000 mennesker fra over 60 forskellige brancher. Hans styrker er blandt andet, at få mennesker til at åbne hurtigere op, erkende og tage ansvar for egne mål, mønstre, vaner, performance og trivsel.

Markos primære arbejdsområder er træning og udvikling af ledere og medarbejdere, og har desuden et målrettet ansvar for udvikling af vore nøglekunder i ind- og udland, og også Connection Managements egen løbende udvikling.

Han er desuden certificeret i personprofilanalysen MPA (Master Person Analysis) og i NEO PI-3.

 

Fortiden

Marko har udover 5 år hos Connection Management, været Regionschef inden for rekruttering, selvstændig i 10 år, og før det i 5 år været ansat hos et af landets største udbydere af konsulentydelser.

Marko har 34 års vedvarende erfaring med at skabe resultater, og har læst markedsføring og HD.

 

Fritiden

Marko dyrker sport, spiller squash, løber, og har gennemført en Ironman i 2010. Ellers hygger han med sin kæreste, sine 3 børn, venner og tror på at få det bedste ud af livet – hver dag!

 

Motto

Det handler ikke om hvad du kan, men hvad du er villig til at gøre!

Undervisning/konsulenterfaring:

Undervist siden 1997

 

Ledererfaring:

Været leder siden 1987

 

Uddannelse:

HD
Merkonom

 

Certificeret i profilværktøjerne:

DISC
MPA
NEO-PI-3

 

Udpluk af internationale/nationale kunder:

Codan, Novo Nordisk, Avis, Mediacom, Danske Bank, Rockfon,  InfoMedia, DHL, IBM, Danica, Oticon, KMD, Nets Danmark, MAN Diesel & Turbo, OMD, FORCE Technology  mfl.

 

Kan undervise i følgende sprog:

Dansk, engelsk, svensk, norsk og serbokroatisk

Marko Filipovic