Laura Ferløv Andersen | Connection Management

Laura Ferløv Andersen

Projektleder

Tlf.: 70 25 15 15E-mail: la@connection-management.dk

Nutiden

Laura arbejder som Projektleder. Hun er kontaktpunkt for deltagerne på de åbne uddannelser. Hun varetager alt med deres tilmeldelser, spørgsmål og proces indtil uddannelsesstart. Samtidig sidder hun også med diverse administrative opgaver. Laura bestræber sig altid på at skabe smil på læberne, glæde og positivitet i arbejdsmiljøet.

Fortiden

Laura er udlært salgsassistent med speciale i tekstil, og har derfor arbejdet i tøjbranchen de sidste mange år. Det har været både til lands og til vands, hvor kunden altid har været i centrum. Service har altid ligget øverst på Lauras liste, og hvis kunden er tilfreds, så er Laura også. Hun har gennem sit tidligere arbejde til vands også mødt mange forskellige nationaliteter og lærte endda lidt Koreansk.

Fritiden

Laura bruger primært sin fritid på at være sammen med sin kæreste Kamilla og deres lille hund Valder. Derudover ser hun også sin familie fra Nordjylland, så tit hun kan, om de så besøger hende, eller hun besøger dem svinger, og ellers er de meget glade for FaceTime. Veninderne bliver der også brugt tid på og helst gerne med et slag spil.

Motto

Formålet med livet er et liv med formål.

Uddannelse

HHX Turøgade, Aalborg

Salgsassistent med speciale i tekstil