Ledertræner Kristina Natt och Dag | Connection Management

Kristina Natt och Dag

Seniorkonsulent

Tlf.: +45 70 25 15 15E-mail: knd@connection-management.dk

Kristina Natt och Dag

Nutiden

Kristina Natt och Dag er en del af Connection Management USA..

Hun har særlige kompetencer indenfor ledelse of organisationsudvikling, og arbejder med top- og mellemledere og deres medarbejdere. Kristina er svensk med dansk baggrund, og påtager sig gerne globale opgaver – især når hun får mulighed for at tale italiensk, fransk eller tysk.

 

Fortiden

Kristina har en Ph.D indefor HRD (Human Resource Development) med focus på ledelse. Hun har en Master indenfor Human Rights og har arbejdet med både for-profit og non-profit virksomheder indenfor forskellige områder,  primært med ledelse og  organisationsudvikling.

Kristina har boet og arbejdet i Italien, England og USA med ansvar for de vesteuropæiske lande for en global organisation udover globale projekt, positioneret i storbyer som New York, Milano og London. Med sin internationale erfaring har Kristina en dyb forståelse for de forskellige dimensioner af kultur, og kommunikation på kryds af grenserne.

 

Fritiden

Kristina bor med sin mand  og to børn udenfor Raleigh i North Carolina. Når tiden tillader det, cykler familien gerne, og både Kristina og hendes mand har begge cyklet til formål for at samle penge til MS. Derudover har de båd, som de tager ud på den nærliggende sø, eller ned til kysten. Børnene har været med på båden fra de var helt unge – deres yngste var 7 måneder, da de tog på sejltur på den Nord Karolinske kyst.

Kristina er også aktiv indenfor kvinder og ledelse, og indgår i en gruppe af akademiker og specialister med fokus på kvinders lederskab, der bygger videre på Beijing-95 og arbejder med at bygge nye teorier indenfor området.

 

Motto

Be true and be you.