Julie Bygebjerg | Connection Management

Julie Bygebjerg

Operations Trainee

Tlf.: 70 25 15 15E-mail: jb@connection-management.dk

Nutiden

Som noget nyt hos Connection Management, arbejder Julie som operations trainee og er i gang med at arbejde på virksomhedens infrastruktur samtidig med at definere denne stilling til fremadrettet brug.

På sigt skal hun finde sin plads i virksomheden, men som udgangspunkt vil hun bestræbe sig efter at blive junior konsulent med fokus på firmatilpassede uddannelsesforløb.

Fortiden

Julie har altid været lidt af en arbejdshest, hvilket har givet hende en bred viden inden for en vifte af fag. Derudover gør hun en dyd ud af at levere en god service og bidrage med et godt humør.

Julie siger ikke nej til udfordringer, der må gerne være mange bolde i luften, som der skal holdes styr på og ellers sætter hun stor pris på udvikling, tillid og ansvar samt en god og sund arbejdsplads.

Fritiden

Julie har en lang fortid med gymnastik og andre fysiske aktiviteter, deraf bliver meget af hendes tid fortsat brugt på dette og primært i fitnesscenteret hver morgen inden arbejde.

Derudover bruger Julie også meget tid sammen med sin kæreste, de benytter hver en mulighed til at rejse, da det altid har haft stor betydning for dem begge to.

Den resterende tid bliver ellers bare brugt på familie og venner.

Motto 

Either you run the day or the day runs you. You decide.

Uddannelse

STX – Idrætslinjen, Helsingør Gymnasium

Serviceøkonom – Copenhagen Business Academy, Nørrebro