Jesper Cort Banke | Connection Management

Jesper Cort Banke

Partner og Adm. Direktør

Tlf.: 20 11 80 90E-mail: jcb@connection-management.dk

Jesper Cort Banke

Nutiden

Jesper Cort Banke er partner og adm. direktør hos Connection Management.

Han har erfaring indenfor alle områder i konceptet med særlige kompetencer indenfor strategi, salg og ledelse, og arbejder med top- og mellemledere samt key account managers. Jesper påtager sig nationale og internationale opgaver – sålænge sproget er spansk, engelsk eller skandinavisk.

 

Fortiden

Jesper er uddannet Ingeniør samt EBA’er, og har i perioden frem til jobbet hos Connection Management A/S arbejdet med en række forskellige områder – primært salg og ledelse.

Jesper har arbejdet hos Niro Atomizer A/S, F L Smidth A/S og Rockwell Automation A/S . Ydermere har Jesper p.t. bestyrelsesarbejde i flere forskellige mindre indenlandske aktieselskaber. Jesper har boet og arbejdet i Kina, Spanien, Brasilien og England. Ydermere har han haft ansvar for en Skandinavisk/Baltisk organisation og føler sig derfor godt hjemme i byer som: Göteborg, Stockholm, Helsinki, Vilnius og Oslo. De forskellige jobs – kombineret med en international erfaring fra samtlige verdensdele giver Jesper et bredt spektrum af kompetencer med fokus på salg, strategi og ledelse.

 

Fritiden

Jesper er aktiv sportsmand. Han dyrker blandt andet tennis samt MTB, og ses ofte på sin MTB cykel rundt om Furesøen i det grønne område! Derudover holder Jesper foredrag for gymnasier med fokus på spørgsmålet: Hvad kan jeg blive?

I øvrigt har Jesper verdensrekorden i det højeste karaktergennemsnit på en Ingeniør Højskole i Danmark (det daværende Helsingør Teknikum). En rekord der vist stadig holder.

 

Motto

Say What You Do/Do What You Say!

 

Undervisning/konsulenterfaring:

Undervist siden 2004

 

Ledererfaring:

Været leder siden 1999

 

Uddannelse:

EBA, Engineering Business Administration

B. Sc. Mech. Eng, Ingeniørhøjskolen Helsingør

University of Central England, Birmingham
NLP Practitioner og Master

 

Certificeret i profilværktøjerne:

DISC
4 faktor systemer
Adizes
Master
MBTI
JTI
M.fl.

 

Jesper Cort Banke