Dennis Hougaard-Stenius | Connection Management

Dennis Hougaard-Stenius

Admission Team Manager

Tlf.: 25 13 72 92E-mail: dhn@connection-management.dk

Nutiden 

Dennis Hougaard-Stenius er Admission Team Manager hos Connection Management. Her opretholder han kundeporteføljer og sidder med den daglige kontakt til nye kunder, som ønsker at uddanne sig. Dennis bestræber sig altid på at skabe glæde, positivitet og trivsel, hvorend han kommer. Han kendt blandt venner og kollegaer som loyal, professionel og hårdtarbejdende.

Fortiden

Dennis har i perioden frem til jobbet hos Connection Management A/S arbejdet med en række forskellige områder – primært service, salg og ledelse. Dennis arbejdede i flere år i restaurations- og servicebranchen, inden han endte indenfor salg, hvor han har haft flere forskellige roller, både indenfor account management og som leder.

Fritiden

Dennis bruger så meget af sin fritid som muligt sammen med sin kæreste og deres datter. Derudover går der rigtig meget tid på at besøge familie og venner. Dennis holder rigtig meget af at rejse og opleve nye steder i verden. Dennis spillede fodbold på højt niveau i sine yngre år. I dag er fodbolden en stor interesse, som bliver vedligeholdt med et trænerjob i den lokale fodboldklub.

Motto

Comfort zones are cozy, but nothing ever grows there.

Ledererfaring

Været leder i forskellige funktioner siden 2012

Uddannelse

Bachelor i Global Forretningsudvikling, Aalborg Universitet

Bachelor i Erhvervsøkonomi, Syddansk Universitet