Bjørn Ravnbøl | Connection Management

Bjørn Ravnbøl

Seniorkonsulent

Tlf.: 22 10 89 60E-mail: br@connection-management.dk

Bjørn Ravnbøl

Nutiden

Bjørn har i mere end 20 år arbejdet med rådgivning og undervisning med fokus på ledelsesudvikling, strategi, kompetenceudvikling og organisationsudvikling i større private og offentlige virksomheder – både i Danmark og internationalt.
Bjørn har særligt fokus på strategi, strategisk ledelse og strategisk kommunikation, og han arbejder med involverende metoder, koncepter og værktøjer, der skaber ejerskab, commitment og konkrete resultater for virksomheden.
Bjørn har desuden erfaring med store, komplekse politisk styrede organisationer, og han har på dette område løst større opgaver i bl.a EU Kommissionen og en række europæiske og internationale organisationer og institutioner.

 

Fortiden

Bjørn har, siden han forlod Københavns Universitet som undervisningsassistent i 1989, arbejdet i og for en række danske og internationale uddannelses- og konsulentvirksomheder – som konsulent, som leder og som chef. Bjørn har særligt gode forudsætninger i internationale og multikulturelle miljøer, og han behersker bl.a. engelsk på modersmålsniveau.

 

Fritiden

Bjørn spiller golf, dyrker sejlsport og læser mange bøger om politik, filosofi, samfund og astrofysik.

 

Motto

Der er altid vejarbejde på den vej, der fører til succes.

 

Undervisning/konsulenterfaring:

Undervist siden 1978. Konsulent og rådgiver siden 1989.
Medlem af censorkorpset og censor i akademi fagene Ledelse i Praksis, Strategisk Lederskab, Kommunikation, Grundlæggende Salg, Strategisk Salg, Organisation og Psykologi, Service, Teamledelse, Præsentationsteknik samt censor i Diplomfaget Diplom i Ledelse.

 

Ledererfaring:

Været chef og leder siden 1992.

 

Uddannelse:

Cand.mag i nordisk litteratur og Medie- og Filmvidenskab, Københavns Universitet. Statskundskab, Århus Universitet. Hertil kommer en række kurser og uddannelser om leadership, strategi, organisationsudvikling samt Human Ressource – dels i Danmark (DJØF, Mannaz, Center for Ledelse, ME) og dels i udlandet (INSEAD, London School of Economics, Academy of Management WASH)

 

Certificeret i profilværktøjerne:

MBTI II, PAPI, Profilor, Situationsbestemt Ledelse II, Perception Management, Appreciative Inquiry Coaching, Lego Serious Play®, CleverCollaboration®, Belbin Team Test,

 

Udpluk af internationale/nationale kunder:

Vestas, Grundfoss, Eksport Kredit Fonden, EU-Commission, EU-Council, World Bank, UNDP, MAN, Rigsadvokaten, Domstolsstyrelsen, Beredskabsstyrelsen, Rigspolitiet, Finansministeriet, Københavns Kommune, Rigshospitalet

 

Arbejdssprog:

Dansk, engelsk, svensk, norsk

Bjørn Ravnbøl Vindue