Allard Claessens | Connection Management

Allard Claessens

Seniorkonsulent

Tlf.: +45 70 25 15 15E-mail: ac@connection-management.dk

Efter 15 års erhvervserfaring i salg, indkøb og ledelse, startede Allard som underviser indenfor salg med speciale i varierende forretningsaktiviteter i Benelux og Frankrig. I 2000 blev han ansat hos Mercuri International og udviklede specifikke undervisningsmoduler for medícal sektoren. Han arbejder på et internationalt niveau sammen med sine kolleger i de mere end 44 Mercuri lande for fortsat at udvikle sin ekspertise. I dag arbejder Allard primært for organisationer i Belgien og Benelux indenfor områderne: general ledelse, salgsledelse, coaching, integreret produktledelse, salg og kundeservice.

Som underviser er Allard kendt for at være dynamisk og pragmatisk. Allards ekspertise inden for medical sektoren gør, at han arbejder med projekter på forskellige niveauer for virksomheder, der sælger etiske lægemidler, kopimedicin, OTC produkter, konsumabler og udstyr til GP’s, specialister, hospitaler, laboratorier, pharmacister o.a. Indenfor det belgiske team er Allard også ekspert i nøgle & hospital Account-ledelse.

Allard er medlem af The Health Care Expert group of the Marketing Foundation i Belgien og er gæste underviser på UAMS (University of Antwerp – Management School) og Det katolske college i Hasselt.