Tag en uddannelse i Teamledelse | Connection Management

Teamledelse

Når teamledelse lykkes i praksis, så tænker du ikke så meget over det. Dit team forstår dig, og I når jeres mål. Men hvilken teamledelse ligger egentlig til grund for at det går godt? Og hvilken teamledelse er det, der sjældent lykkes? Hvad er det dygtige teamledere kan?

Med en uddannelse i teamledelse bliver du i stand til – med succes – at skabe resultater med og igennem andre. Du vil udvikle din teamlederadfærd og kan realisere dit fulde potentiale og derigennem skabe endnu bedre resultater.

 

Eksamen og indhold

Fagmodulet Teamledelse er et akademifag på 5 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i ledelse. Uddannelsen udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse. Fagmodulet afsluttes med en eksamen.

Vi tager udgangspunkt i udfordringer fra hverdagen, hvor du også kommer igennem en række praktiske øvelser. Du får med andre ord brugt læringen med det samme og oplever effekten.

Den gennemgåede teori og de praktiske øvelser er grundigt beskrevet i pensum, og i det materiale du får med hjem. Det sikrer, at du altid kan gå tilbage og hente konkrete eksempler frem til anvendelse i din hverdag.

Før du starter, skal du købe bogen ”Teamudvikling – introduktion til dynamisk teamledelse” af Ingmari Cantzler, der er pensum.

Uddannelsen er SVU (statens voksen uddannelsesstøtte) berettiget – find alle oplysninger samt vejledning om SVU på www.svu.dk

Uddannelsesansvarlig

Bjørn Ravnbøl

Seniorkonsulent

Læs mere

Brian Viuf Christensen

Seniorkonsulent

Læs mere

Jesper Cort Banke

Partner og Adm. Direktør

Læs mere

Forløb

Uddannelsen Teamledelse strækker sig over 3 uger med 3 fremmødedage og en eksamensdag.

Modul 1: 2 dage

Modul 2: 1 dag

Rapportaflevering: 

Eksamen (mundtlig): 30 minutter

Uddannelsens indhold

Uddannelsen indeholder blandt andet:

 • Teamledelse som metode og teamledelse i praksis i organisatorisk kontekst
 • Gruppedynamik og processer
 • Teamets udviklingsfaser
 • Rollen som teamleder
 • Etik og moral i teamledelse i organisationer
 • Den organisatoriske kontekst for teamledelse
 • Kompetenceudvikling og teamledelse

Optagelseskrav

Optagelseskriteriet for at blive optaget på uddannelsen er, at du har to års erhvervserfaring og én af følgende uddannelser:

 • En relevant erhvervsuddannelse
 • En relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
 • En gymnasial uddannelse
 • En anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som ovenstående

Pris for Teamledelse

15.500,-

eksklusiv forplejning og pensumbog.

Få mere info

Søg optagelse eller få mere at vide om uddannelsen ved at udfylde felterne til højre – så ringer vi til dig inden for én arbejdsdag. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 70 25 15 15. 

Hør mere eller søg optagelse
Relaterede åbne uddannelser

Ledelse

Forandringsledelse

Når forandringer lykkes og er gennemført, tænker du ikke så meget over det. De ting vi arbejder med lige nu er en del af en forandring. Men hvorfor er det at forandringer lykkes?

Læs mere om uddannelsen her

Kommunikation, Ledelse, Salg

Coaching i Organisationer

Når din kommunikation med medarbejdere, kolleger og kunder lykkes godt, så tænker du ikke så meget over det. Modtageren forstår dig og når sine mål. Men hvorfor er det egentlig sådan i nogle situationer – og hvorfor er det modsat i andre?

Læs mere om uddannelsen her

Ledelse

Ledelse i Praksis

Når din ledelsesform lykkes godt, så tænker du ikke så meget over det. Medarbejderen eller kollegerne forstår dig, og du når dit mål. Men hvorfor er det egentlig sådan i nogle situationer – og hvorfor er det modsat i andre?

Læs mere om uddannelsen her

Cases med uddannelser i Teamledelse

UDDANNELSE

Min oplevelse af Connection Management er, at det er utroligt kompetent team, der udstråler stort engagement både med kunden såvel som i deres eget job. Man føler sig altid velkommen når man træder ind af døren eller kontakter dem pr. telefon..."

Heidi Hansen,
Arbejder hos DPA Microphones

Læs mere her

UDDANNELSE I TEAMLEDELSE

“Connection bidrager til bankens kompetenceløft på en yderst professionel og kompetent måde. Forstædernes Bank ønsker professionelle samarbejdspartnere, der følger op, og sikrer effekt. Det får vi til fulde i vores samarbejde med Connection Management...”

Anne Olsen,
HR direktør hos Forstædernes bank

Læs mere her