Tag denne uddannelse i Coaching i Organisationer | Connection Management

Coaching i Organisationer

Når din kommunikation med medarbejdere, kolleger og kunder lykkes godt, så tænker du ikke så meget over det. Modtageren forstår dig og når sine mål. Men hvilken coaching ligger egentlig til grund for at det går godt? Og hvilken form for coaching lykkes sjældent? Hvad er det de dygtige coaches kan?

Med denne coachuddannelse bliver du klogere på den kommunikationsteoretiske baggrund for coaching i organisationer. Du bliver undervist i at kommunikere anerkendende og bliver klædt på med en række coachingteknikker, der gør dig i stand til at yde personlig coaching. Samtidig får du et indblik i sprogets betydning.

Efter coachuddannelsen er du i stand til – med succes – at hjælpe medarbejdere, kollegaer og kunder med at blive afklaret, sætte mål og finde løsninger. Coaching-forløbet styrker medarbejderudviklingen og motiverer ansatte, kollegaer og kunder til at nå deres mål.

 

Eksamen og indhold

Fagmodulet Coaching i Organisationer er et akademifag på 10 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i ledelse. Uddannelsen udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse. Fagmodulet afsluttes med en eksamen.

Vi tager udgangspunkt i udfordringer fra hverdagen, hvor du også kommer igennem en række praktiske øvelser. Du får med andre ord brugt læringen med det samme og oplever effekten.

Den gennemgåede teori og de praktiske øvelser er grundigt beskrevet i pensum, og i det materiale du får med hjem. Det sikrer, at du altid kan gå tilbage og hente konkrete eksempler frem til anvendelse i din hverdag.

Før du starter, skal du købe bogen “Coaching – hvad, hvorfor, hvordan” af Susann Gjerde, der er pensum.

Uddannelsen er SVU (statens voksen uddannelsesstøtte) berettiget – find alle oplysninger samt vejledning om SVU på www.svu.dk

Uddannelsesansvarlig

Bjørn Ravnbøl

Seniorkonsulent

Læs mere

Brian Viuf Christensen

Chefkonsulent

Læs mere

Jesper Cort Banke

Partner og Adm. Direktør

Læs mere

Forløb

Coachuddannelsen strækker sig over 6 uger med 7 fremmødedage og en eksamensdag.

Modul 1: 2 dage

Modul 2: 2 dage

Modul 3: 3 dage

Rapportaflevering

Eksamen (mundtlig): 30 minutter

Uddannelsens indhold

Uddannelsen indeholder blandt andet:

 • Forskellige modeller til forståelse af menneskers læringsstile
 • Træning i coachingteknikker
 • Brug af kommunikative virkemidler
 • Analyse af muligheder og begrænsninger
 • Kommunikationspsykologi og -modeller
 • Coaching indenfor forskellige kontekster, f.eks. MUS og vanskelige samtaler
 • Forståelse af rollen som coach – og din egentilstand
 • Teknikker til Coaching i Organisationer
 • Brug af teknikker til opbygning af tillid
 • Brug af virkemidler til kommunikation

Optagelseskrav

Optagelseskriteriet for at blive optaget på uddannelsen er, at du har to års erhvervserfaring og én af følgende uddannelser:

 • En relevant erhvervsuddannelse
 • En relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
 • En gymnasial uddannelse
 • En anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som ovenstående

Pris for Coachuddannelsen

26.500,-

eksklusiv forplejning og pensumbog

Få mere info

Søg optagelse eller få mere at vide om uddannelsen ved at udfylde felterne til højre – så ringer vi til dig inden for én arbejdsdag. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 70 25 15 15.

Hør mere eller søg optagelse
Relaterede åbne uddannelser

Ledelse

Ledelse i Praksis

Når din ledelsesform lykkes godt, så tænker du ikke så meget over det. Medarbejderen eller kollegerne forstår dig, og du når dit mål. Men hvorfor er det egentlig sådan i nogle situationer – og hvorfor er det modsat i andre?

Læs mere om uddannelsen her

Ledelse

Teamledelse

Når ledelsen af dit team lykkes godt, så tænker du ikke så meget over det. Dit team forstår dig, og I når jeres mål. Men hvorfor er det egentlig sådan i nogle situationer – og hvorfor er det modsat i andre?

Læs mere om uddannelsen her

Ledelse

Forandringsledelse

Når forandringer lykkes og er gennemført, tænker du ikke så meget over det. De ting vi arbejder med lige nu er en del af en forandring. Men hvorfor er det at forandringer lykkes?

Læs mere om uddannelsen her

Cases med uddannelser i Coaching i Organisationer

UDDANNELSE I COACHING I ORGANISATIONER

Virksomheden har udviklet sig. Jeg har ansat flere medarbejdere lavet ny hjemmeside og meget andet, samtidig med at mine kunder har været yderst tilfredse med både vores leverance og service..."

Patrik Lobe,
Direktør hos Lobe Malerfirma

Læs mere her

COACHING

Jeg har arbejdet sammen med Connection Management gennem længere tid og på forskellige områder. Lige fra en generel samtale med Connection om strategier udfordringer m.v..."

Svend Terkelsen
HR konsulent hos Semler Gruppen

Læs mere her