Øget salgsfokus giver bonus hos Loxam Rental | Connection Management

Loxam Rental

Skrevet af
Peter Pilebaek Lock

Adm. direktør hos Loxam


Øget salgsfokus giver bonus hos Loxam Rental

Loxam Rental, der udlejer materiel til blandt andet bygge- og anlægsbranchen, har de seneste år, som en konsekvens af finanskrisen, oplevet en stigende konkurrence og faldende omsætning. Gennem et skræddersyet salgsudviklingsforløb har Loxam Rental formået at skabe et øget salgsfokus blandt medarbejdere, der ikke traditionelt tænker i salg. Som en ekstra bonus modtog Loxam Rental VEU-støtte til salgsforløbet, og fik dermed en betydelig prisreduktion.
Loxam Rental, der er en del af Loxam Gruppen, som er Europas største udlejningsvirksomhed, beskæftiger i dag 135 medarbejdere i Danmark

“Vores store udfordring er, at vi har en stor organisation, der traditionelt ikke er vant til at sælge. Vi indgik derfor et samarbejde med Connection Management om at udvikle et salgsforløb, der kunne skabe og styrke medarbejdernes salgskompetencer. Forløbet er netop ved at blive afsluttet,” fortæller adm. direktør Peter Lock fra Loxam Rental.
Ledelsen hos Loxam Rental besluttede at imødekomme den stigende konkurrence gennem videreuddannelse. 50 medarbejdere skulle igennem et to dags-kursus samt et opfølgningsmøde, hvor udlejningskonsulenter, eksterne sælgere og afdelingsledere blev coachet og trænet i disciplinen mødebookning.

“Jeg har været meget tilfreds med underviserne fra Connection Management. De har ageret meget professionelt og særligt deres unikke tilgang til at gøre undervisningen og træningen meget praktisk og konkret har været et værdifuldt bidrag i processen med at styrke virksomhedens salgskultur,” slutter Peter Lock.
Loxam Rental modtog VEU-tilskud til deres salgsudviklingsforløb. Koordinering og praktik i forbindelse med ansøgning om VEU-støtten blev varetaget og sikret af Connection Management.

Adm. direktør Peter Lock, Loxam Rental


Del