Thomas Leer-Jacobsen

Thomas Leer-Jacobsen

Seniorkonsulent

Tlf.: 70 25 15 15E-mail: tlj@connection-management.dk

Thomas Leer

Nutid

Thomas Leer-Jacobsen er konsulent hos Connection Management.
Thomas har mange års erfaring med salg og marketing indenfor B2B sektoren, specielt med opsøgende salg og KAM arbejde. Desuden har han arbejdet intensivt med strategi, strategiprocesser og LEAN-processer.
Når Thomas arbejder sker det med engagement, humor og målrettethed.

 

Fortid

Thomas har en teknisk baggrund, som blandt andet er krydret med en MBA, en Coachinguddannelse (ICF) og flere kurser inden for M&A og Økonomi.
Han har gennem flere år arbejdet som afdelingsleder i en tysk koncern og har indgående kendskab til de processer der skal til, for at forme en strategi og omsætte den til virkelighed gennem projektstyring.

 

Fritid

Efter pligterne med familien bliver Thomas’ fritid delt mellem fornøjelsen af, at skrue på og køre i en gammel Porsche. Herudover løber Thomas (og en sjælden gang imellem bliver det til en Mountainbike-tur rundt om furesøen).

 

Baggrund:

Thomas er oprindeligt uddannet automatikmekaniker, og har derigennem arbejdet i Tyskland, England og USA over en 10-årig periode, hvilket har givet ham et skarpt indblik i forskellige kulturer.

Gennem forskellige lederstillinger i både nationale og store internationale koncerner, har Thomas tilegnet sig en dyb indsigt i forskellige virksomhedskulturer, samt hvordan man begår sig i forskellige typer af organisationer.

Thomas har undervist ledere i Akademifagene ”Ledelse i praksis”, ”Coaching i organisationer” og har speciale i ”Forandringsledelse”. Driver desuden forandringsprojekter i forskellige typer organisationer.

Af uddannelser kan nævnes en MBA og en ICF Coaching uddannelse samt diverse management kurser.

 

Undervisning/konsulenterfaring:

Undervist siden 2009

 

Ledererfaring:

Været leder siden 1999

 

Uddannelse:

MBA Henley Management College
ICF coach uddannelse

 

Certificeret i profilværktøjerne:

DISC

 

Udpluk af internationale/nationale kunder:

BG Burchhart, Saint Gobain, Jomo, ThyssenKrupp, Oasys Technologies, Nordic Tankers, Veta Industri, Sejersen Maskinfabrik etc.